Fahrwest — companie de expediție de marfă

Serviciile logistice și de transport reprezintă un factor important pentru un business de succes în orice sferă. Livrarea la timp a încărcăturilor permite dezvoltarea reușită a activității comeciale în sfera comercială și a producerii industriale. Pentru ca întreprinderile alimentare să lucreze fără întreruperi este necesar de organizat livrarea continuă a rezervelor de produse la depozite și pe rafturile magazinelor.

Compania «Fahrwest Logistics» propune toate tipurile de transportare de încărcături prin Europa, inclusiv în Moldova și în direcție inversă – din Moldova. Vom livra în mod operativ orice încărcătură în orice regiune a Europei și în direcție inversă. Ordinea de transportare a încărcăturilor:

 • Adunarea informației.
 • Calculul costului în baza tarifelor stabilite, luând în considerare particularitățile proiectului (tip, greutate, dimensiuni ale încărcăturii).
  Întocmirea și semnarea contractului în care se reflectă prețul serviciului de transportare, direcția, termenii de îndeplinire a obligațiunilor, responsabilitățile părților în caz de nerespectare a condițiilor stabilite și alte informații.
 • Crearea rutei. Experții în logistică aleg ruta potrivită cu scopul de a minimiza cheltuielile clientului și de a reduce timpul de aflare a camionului în drum. La alegerea traseului specialiștii iau în calcul intensitatea fluxului auto în orele de vârf, calitatea acoperirii drumului, eforturile admisibile (greutatea maximă și înălțimea camionului), condițiile meteorologice. Pregătirea minuțioasă pentru deplasare va ajuta să se reducă la minim probabilitatea situațiilor neprevăzute și reținerii în drum.
 • Ambalajul și marcajele produselor.
 • Lucrări de încărcare – descărcare luând în calcul tipul de produse.

În propriul parc auto al companiei «Fahrwest Logistics» sunt camioane de diferite tipuri (platforme deschise, cu deschidere laterală, cu refrigerare, bude izoterme, cisterne, cu prelate, autotrenuri) cu capacitate de ridicare 2 – 22 de tone și cu volum util al caroseriei 15 – 120 m3. Pentru transportarea încărcăturilor agabaritice se folosesc platforme speciale. Mecanicul face o revizie tehnică a camionului înainte de fiecare deplasare, ceea ce exclude practic în totalitate probabilitatea de defectare sau avariere pe drum. La etapa de pregătire se întocmesc toate documentele necesare, inclusiv cele vamale, de însoțire, fișele permisive care permit traversarea fără obstacole a punctelor de control și a frontierelor statelor străine.

Particularitățile de lucru ale companiei «Fahrwest Logistics»

Respectarea cu strictețe a cerințelor legislației reprezintă un principiu prioritar al companiei «Fahrwest Logistics» (Moldova). Dacă apelați la serviciile noastre nu riscați să aveți neplăceri și conflicte cu organele de drept și cele de control. Specialiștii competenți ai companiei noastre cunosc toate procedurile întocmirii vamale, ceea ce garantează siguranța și integritatea încărcăturii la trecerea frontierelor statelor străine. Înainte de încărcare, colaboratorii experimentați ai companiei noastre vor împacheta produsele luând în calcul tipul acestora pentru a păstra, în deplină măsură, particularitățile lor comerciale. Tipurile de bază de servicii:

 • Livrarea încărcăturilor în punctul de destinație.
 • Asigurarea încărcăturii și a responsabilității.
 • Formarea și transportarea încărcăturilor grupate.
 • Servicii de depozitare.
 • Servicii de pază fortificată pentru încărcăturile prețioase.
 • Prelucrarea masei produselor – aplicarea codului de bare, completarea partidelor, organizarea condițiilor de păstrare și de transportare luând în calcul tipul de produse.

Vom asigura paza 24/24, vom crea condiții climatice optime (temperatura, nivelul de umiditate al aerului, ventilarea) pentru siguranța calității și a particularităților comerciale ale produselor.

De ce merită să comandați transportarea încărcăturilor prin Europa de la compania «Fahrwest Logistics»

Echipa de profesioniști propune cele mai bune condiții de colaborare pentru fiecare client în parte. Existența licențelor corespunzătoare permite, în temei legal, transportarea încărcăturilor periculoase de orice clasă, produse alimentare, electronice și electrocasnice, obiecte prețioase, alte produse de consum popular. La crearea fiecărui proiect noi luăm în considerare necesitățile și doleanțele clientului. Experiența în sfera serviciilor logistice și de transport ne permite să găsim și să propunem cele mai avantajoase și întemeiate soluții. Alte avantaje pentru clienții noștri:

 • Transportarea tuturor tipurilor de încărcături, inclusiv agabaritice, periculoase, lichide, vracuri.
 • Toate tipurile de servicii necesare, inclusiv împachetarea, adăugarea marcajelor corespunzătoare, însoțirea, întocmirea actelor, servicii de depozitare.
 • Propriul parc auto. Camioane de diferite tipuri și capacitate de ridicare diversă – posibilitatea de a alege soluțiile optime la cel mai avantajos preț.
 • Tarife joase, prețuri accesibile.
 • Lipsa limitărilor în ceea ce ține de direcții – vom livra încărcătura în orice punct al Europei.
 • Urmărirea locului de aflare a încărcăturii în timp real cu ajutorul sistemei GPS.

Un avantaj important pentru clienți este posibilitatea de livrare, la un preț accesibil, a încărcăturilor cu orice greutate și volum în orice punct de destinație. În cazul în care este vorba de o partidă mică, se poate de redus cheltuielile datorită serviciului de transportare a încărcăturilor grupate. Transportarea încărcăturilor cu aceeași direcție este încă o variantă alternativă pentru a reduce costul serviciului. Adresați-vă la profesioniști dacă doriți să livrați produsul în punctul de destinație în siguranță și integritate în cel mai scurt termen.