Transportările auto ale încărcăturilor lichide reprezintă transportarea lichidelor prețioase cu mijloace de transport specializate, ceea ce permite asigurarea transportării acestora din punctul de expediere în punctul de destinație fără pierderea volumului și a caracteristicilor tehnice și fizice. Mai mult de atât, cu automobilul este posibil de transportat lichidele conform principiului ”de la depozit la depozit”. Este comod deoarece încărcătura va fi livrată la adresa destinatarului, inclusiv în regiunile cu rețea feroviară limitată și în localitățile în care lipsește transportul aerian.

Încărcături lichide sunt numite acele lichide care sunt produse în diverse sfere ale industriei alimentare, chimice, de dobândire a gazelor, petroliere și altele. Acestea se repartizează în periculoase (inflamabile, explozibile, toxice) și nepericuloase. Atât în primul, cât și în al doilea caz, transportarea trebuie încredințată profesioniștilor.

Transportările profesionale de produse lichide reprezintă:

 • transportarea lichidelor cu transport în stare tehnică ideală într-un rezervor curat și ermetic;
 • respectarea termenilor de livrare, ruta optimă și asigurarea contra riscurilor;
 • manageri competenți și șoferi experimentați cu experiență de mulți ani.

Dacă vă interesează transportarea încărcăturilor lichide din Moldova în Europa și în direcție opusă, adresați-vă la compania «Fahrwest Logistics».

Particularitățile transportării încărcăturilor lichide

Regulile de transportare a încărcăturilor lichide cu autocisterne prevăd:

 • Închiderea ermetică a rezervoarelor, posibilitatea de a regla temperatura și de a controla presiunea în interiorul cisternelor. De exemplu, la livrarea de bitum lichid rezervorul trebuie să fie utilat cu o sistemă autonomă de încălzire. Iar la livrarea produselor petroliere sau a gazelor în formă de lichide este important să nu fie presiunea prea mare pentru a evita deformarea rezervorului sau scurgerea încărcăturilor transportate.
 • La transportarea încărcăturilor lichide din categoria industriei alimentare este nevoie de ținut cont de normele sanitaro-igienice. Cu acest scop, înainte de încărcare, toate cisternele sunt dezinfectate cu soluții neutre din punct de vedere chimic și ecologic nepericuloase.
 • Transportarea auto este însoțită numaidecât de acte în care este indicat tipul de încărcătură, condițiile de livrare (presiune, temperatură). La transportarea substanțelor inflamabile și explozive cisterna este evidențiată printr-un marcaj ce semnalizează pericolul. Într-un șir de cazuri este nevoie de însoțire de către un camion.

Avantajele transportării încărcăturilor lichide prin Moldova și Europa prin intermediul companiei «Fahrwest Logistics»

 • Noi propunem transportarea lichidelor cu transport de diverse tipuri, cu diferite rezervoare și pentru diverse scopuri – autocisterne, rezervoare de tip flexitank, cisterne fortificate și containere, containere de tip tank.
 • Transportarea încărcăturilor lichide o încredințăm șoferilor calificați care au trecut cursul de pregătire cu tema ”Tehnica de siguranță la transportarea lichidelor periculoase”.
 • Pentru ca transportarea încărcăturilor lichide cu autocisternele și alte tipuri de rezervoare să fie sigură la maxim, noi acordăm o atenție aparte păstrării integrității rezervoarelor înainte de orice încărcare.
 • Transportările încărcăturilor lichide sunt asigurate în mod obligatoriu contra riscurilor și a situațiilor neprevăzute.
 • Noi ne asumăm responsabilitatea de livrare a încărcăturilor lichide de orice clasă de pericol, orice volum din Europa în Moldova, în direcția inversă și prin Moldova. Pentru ca trecerea frontierei Uniunii Europene să fie fără rețineri și probleme neprevăzute, noi suntem gata să luăm asupra noastră întocmirea vamală a încărcăturilor, pregătirea actelor și a certificatelor permisive necesare.
 • Vă propunem serviciul ”la cheie” – creăm o rută optimă prin Republica Moldova și în afara țării, pregătim documentația de însoțire, controlăm lucrările de încărcare și descărcare, urmărim transportările în cisterne de-a lungul întregului drum.
 • Noi nu propunem clienților scheme de tip, deoarece considerăm mult mai eficientă abordarea individuală.
Ce primesc clienții noștri?

Noi propunem servicii logistice și de transportare ”la cheie” și prețuri super avantajoase. Nu vă distrageți de la business pentru a rezolva ceea ce ține de transportarea lichidelor prețioase. Noi vom lua toate responsabilitățile asupra noastră. Compania garantează siguranța nu doar a încărcăturii propriu-zise, dar și a parametrilor tehnici și caracteristicilor fizice, precum și livrarea în cei mai scurți termeni posibil.

Cum puteți întocmi comanda de transportare a încărcăturilor lichide prin Moldova și Europa?

Cererea de transportare a încărcăturilor lichide poate fi întocmită pe site-ul nostru sau prin telefonul de contact. Specialiștii noștri sunt gata să vă ofere o consultație în cazul în care vor apărea careva întrebări. Costul serviciului se calculează pentru fiecare client în mod individual. Prețul transportării de încărcături depinde de distanța rutei, de volumul lichidelor transportate, de clasa de pericol și de alți factori. Prezentați date introductive și noi vom pregăti pentru dumneavoastră cea mai convenabilă propunere comercială. Decizia de a încredința livrarea încărcăturilor lichide transportatorului va fi una corectă, în cazul în care alegeți «Fahrwest Logistics».