Servicii de transport și expeditare

Un sistem bun scurtează calea spre destinația țintă

Siguranța încărcăturii

Controlul încărcăturii din momentul încărcării la punctul de plecare până la descărcarea la depozitul destinatarului. Control pe parcursul întregului traseu prin GPS. Asigurare încărcăturii împotriva furtului, daunelor.

Termeni scurți

Soluționăm rapid problemele de bază - consiliem, pregătim documente, trimitem vehiculele pentru încărcare la timp. Alegem un traseu scurt, concentrându-ne pe toate cerințele clientului.

Experiență bogată

Competențe înalte eale angajaților - avocați, experți în logistică, manageri. Înțelegem bine nuanțele transportărilor, ale logisticii și ale domeniile de activitate conexe cu sfera noastră.

Economisirea timpului

Oferim un complex de servicii - ne ocupăm de transportarea încărcăturilor ”la cheie”. Nu vă distrageți de la afaceri pentru soluționarea problemelor de transport și logistică. Ne vom ocupa noi de asta.

Transportarea încărcăturilor supradimensionate

Transportarea mărfurilor ale căror dimensiuni depășesc limitele admise. Vom stabili o rută sigură, vom selecta transportul, vom soluționa problemele legale și vom oferi însoțire.

Transportarea încărcăturilor periculoase ADR

Avem licență pentru transportarea mărfurilor periculoase. Întocmim acte permisive, folosim vehicule speciale, atragem personal calificat și oferim însoțire.

31419

Încărcături au fost transportate

875

De contractori de nădejde

12315

De comenzi îndeplinite

  • Transportări auto

  • Încărcături grupate

  • Cross-docking

  • Servicii vamale

  • Servicii de depozitare

Transportări auto

Un întreg complex de servicii de transportare și logistică de la consultanță până la pregătirea documentelor necesare și transportarea nemijlocită a încărcăturilor. Avem contacte de încredere în domeniile de afaceri conexe cu sfera noastră de activitate, ceea ce ne permite să soluționăm rapid sarcinile de profil de orice complexitate. Nu oferim soluții de afaceri de tip, lucrăm cu fiecare client în mod individual. Vom elabora cel mai eficient algoritm pentru fiecare livrare concretă.

Request transportation

Încărcături grupate

Efectuăm expedierea unor volume mici de încărcături sau produse care fac parte dintr-o încărcătură grupată în toată Moldova, din Moldova către UE, țările asiatice și în întreaga lume. Consolidăm loturile în propriile depozite, ținând cont de cerințele față de marfă. Plătiți doar pentru volumul efectiv ocupat în caroseria mijlocului de transport.

Request transportation

Cross-docking

Oferim serviciu de stocare end-to-end – cross-docking în Moldova. Expediem și mutăm marfa într-un depozit fără depozitare pe termen lung, în mod direct, fără opriri îndelungate. Indiferent dacă cumpărați produse angro pentru a vinde comercianților cu amănuntul sau micilor comercianți angro, vă putem ajuta să faceți lanțul dumneavoastră de aprovizionare mai eficient.

Request transportation

Servicii vamale

Oferim servicii de brokeraj și intermediere vamală în Moldova companiilor care participă la activități de comerț extern. Efectuăm „curățarea” oricăror încărcături, înregistrarea exportului, importului, tranzitului. Ne asumăm pregătirea „la cheie” a autorizațiilor și a documentelor de însoțire, înregistrarea certificatelor de ecologie. Vom efectua calculul corect al plăților vamale, vom plăti taxele și alte cotizații.

Request transportation

Servicii de depozitare

Oferim servicii de păstrare cu toată responsabilitatea în Moldova. Propriile depozite moderne cu spații pentru mărfuri bine amenajate, cu sisteme climatice și de securitate garantează protecția deplină a încărcăturilor împotriva daunelor, furtului. Serviciu suplimentar de depozit - marcare, controlul greutății, împachetare, ambalare.

Solicitare preț

Reviews

Tipuri de încărcături

Clasificarea încărcăturilor este importantă pentru ca experții noștri în logistică să poată organiza un traseu optim, să aleagă un tip corespunzător de transport și să optimizeze cheltuielile ce vizează pregătirea pentru transportare. Fiecare tip de încărcătură necesită condiții speciale de transportare.

Marfă lichidă

Lichide valoroase și gaze lichefiate livrate de vehicule specializate fără pierderi de
volum și proprietăți.

Încărcături standard

Mărfuri cu greutate și parametri standard, transportate pe paleți etc., care nu necesită
condiții speciale.

Încărcături supradimensionate

Încărcături ale căror parametri depășesc norma. Transportat cu mijloace de transport
speciale, necesită permise speciale.

Încărcături transportate cu transport frigorific

Produse perisabile care necesită respectarea unui anumit regim de temperatură în
timpul livrării.

Încărcături în vrac

Materiale cu un anumit grad de curgere, transportate în vrac, în cisterne, containere sau
în saci.

Încărcături periculoase

Substanțele explozive, toxice, în anumite condiții, pot reprezenta o amenințare pentru
mediu.

Încărcături de proiect

Marfă complexă non-standard, a cărei livrare necesită soluții de proiectare și organizare
minuțioasă.

Vă interesează prețul transportării?

Furnizați managerului datele și obțineți cea mai favorabilă ofertă comercială pentru
transportare.

Solicitare calcul